Heb je een vraag over jouw hond? Neem contact op met ons team van hondenexperten.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De 10 leukste Belgische Instagram accounts van honden die jij moet volgen!

Wil je meer tips
ontvangen?

Hey, wij zijn Just Russel. Wil je graag nog leuke tips, grappige hondenverhalen en aanbiedingen ontvangen? Schrijf je dan in voor onze pupdates.

Wouter Willems

van Just Russel @justrussel_com.

Iedereen zit wel op Instagram en kent hoogstwaarschijnlijk wel enkele populaire influencers. Maar wist jij ook dat er hondenaccounts bestaan? (petfluencers) Omdat wij er maar nooit genoeg van kunnen krijgen, geven we je hier een lijst met de 10 leukste Belgische instagram accounts van honden.

Maak kennis met de 10 leukste Instagram profielen van honden

Beaux is een 3 jaar oude golden retriever. De hond is een echte Instagramsensatie met wel meer dan 10.000 volgers. Het account voorziet wekelijks nieuwe foto’s van de speelse Beaux en is dus zeker een aanrader om te volgen als je fan bent van golden retrievers. Ze is zot van modder, bekijk hier de video van deze petfluencer.

Gusto, de bruine labrador is 4 jaar oud en samen met zijn baasjes Tom en Elke beleeft ze de leukste wateravonturen. Zowel Gusto als zijn baasjes zijn echte waterratten. Met meer dan 5.000 volgers delen ze hun leukste avonturen op Instagram. 

Toshi is amper een 1 jaar oude shiba en samen met zijn vele hondenvriendjes beleeft hij de leukste avonturen die hij deelt op Instagram met zijn 6.000 volgers. Toshi is een fan van sneeuw en is een echt model; dat is dan ook duidelijk te zien op zijn foto’s.

Nayah is een 1 jaar oude golden retriever. Samen met haar baasjes Kelly, Lauren & Anne delen ze de tofste avonturen met hun 5.000 fans. Nayah houdt ervan om iets te ontdekken en gek te doen, en dat is duidelijk te zien op de foto’s die ze plaatsen.

Manzo is een 3 jaar oude Cavalier King Charles. Deze viervoeter houdt ervan om de gekste hoedjes en brillen op te zetten. Samen met maar liefst 14.500 volgers deelt hij zijn gekste verkleedpartijtjes en slaperige momenten.

Ash, de Duitse herder is een van de grotere hondeninfluencers in België. De 2-jarige Ash deelt haar favoriete momenten met haar 38.000 volgers. Elke dag is er wel een nieuwe foto van haar te zien tijdens de gekste en leukste avonturen.

Lucy is een 3 jaar oude Berner sennenhond. Met de attitude van een puppy maar de grootte van een beer deelt Lucy de leukste foto’s met haar 7.000 volgers. Daarnaast ontvangt ze ontzettend veel liefde van haar baasjes die haar elke dag bezighouden.

@mila_frenchbull

Mila is een 3 jaar oude Franse Bulldog die heel graag jasjes en leuke harnassen draagt. Mila weet hoe je goed moet poseren voor een scorende insta post. Mila houdt van reizen, ze ging dit jaar onderandere al naar het zuiderse Italië. 

Misschien wel het bekendste Instagram account van een hond in België

Met zijn 78.000 volgers is Lewis de grootste hondenaccount van België. Lewis is een 5 jaar oude golden retriever, en elke dag komen er toffe en schattige foto’s van hem online. Daarnaast plaatst hij ook grappige video’s waar je maar niet genoeg van kunt krijgen!

Onze favoriete petfluencer als laatste

Rocco is een 3 jaar oude Engelse bulldog. Rondhuppelend in Antwerpen is Rocco een speelse hond. Hij houdt ervan om zich te verkleden, zeker op speciale dagen. Met zijn 10.000 volgers deelt hij elke dag zijn verkleedpartijen en avonturen. Hij is een vaste klant bij Just Russel. Bekijk de ervaring van deze bekende instagram hond met Just Russel hier.

Dat waren de 10 leukste Belgische hondenaccounts op instagram. Wij raden je zeker aan om een van hen te volgen voor jouw dagelijkse portie hondenliefde! Neem ook even de tijd om onze website www.justrussel.com te bezoeken waar je andere interessante blogs en meer informatie kunt vinden over onze gepersonaliseerde premium hondenvoeding. Tag @justrussel_com in je foto’s voor een repost op ons account.

In Duitsland zijn er zoveel bekende petfluencers dat er zelfs social media marketing platform voor huisideren bestaat: petfluencer.com Op dit platform kunnen petfluencers en bedrijven elkaar vinden voor samenwerkingen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Heb je toch nog een vraag?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Adorine & Renaat van Just Russel.
renaat2
gebruiker22

Schrijf jouw mening

We vinden het leuk maar ook belangrijk voor dit kanaal om ideeën uit te wisselen over onze liefste honden. We kijken uit naar jouw mening. Deel ze hieronder met ons.

Over Just Russel

Wij zijn Just Russel. Just Russel levert gepersonaliseerd hondenvoer op maat iedere maand aan gratis aan huis. Op basis van een 10-tal eenvoudige vragen berekent ons algoritme wat jouw hond nodig heeft. Wij vinden dat goed zorgen voor je hond persoonlijk, makkelijk en leuk moet zijn. Met die insteek richtten we Just Russel op in 2019. 4 hechte vrienden met een passie voor honden, wetenschap en technologie.

Populaire artikels

Wil je meer weten
over Just Russel?