Wil je meer tips en leuke weetjes ontvangen? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

10 voordelen van online hondenvoer kopen

Aan huis geleverd Just Russel pakket

Cyriel Van Steen
van Just Russel @justrussel_com.

Of je het voer van je hond nu in de supermarkt koopt – omdat je daar toch moet zijn – of bij de dierenarts – omdat jouw hond het allerbeste verdient -, eigenlijk koop je hondenvoer best online. Online krijg je veel meer opties, het is makkelijker en het is goedkoper. Wij zetten de 10 grootste voordelen van online hondenvoer kopen voor je op een rijtje. Wedden dat er een paar tussen staan waar je nog niet aan gedacht had?

1. Nooit meer trekken en sleuren met zware zakken

Een middelgrote hond (25 kg) eet 0,5 kg hondenvoer per dag. Als je dat in de winkel koopt draag jij ieder jaar dus 182 kilo van de winkel naar je auto en van je auto naar je voordeur. Dat is meer dan een baby-olifant! Het kan ook anders, want als je online hondenvoer koopt, kan je gewoon lekker in de zetel blijven zitten.

2. Online hondenvoer kopen bespaart je tijd

Geen reistijd, geen drukte, niet aanschuiven in de rij en geen gedoe met parkeren of parkeerplek zoeken. Online hondenvoer kopen bespaart je tijd en frustratie. Bovendien worden pakketjes steeds sneller geleverd. Levering binnen de 24 uur wordt hoe langer, hoe meer de standaard. In een wereld waarin we het ‘druk-druk-druk’ hebben, bespaart je dat kostbare tijd.

3. Online is hondenvoer tot 30% goedkoper

Online winkels hebben minder kosten dan fysieke winkels: ze hoeven immers geen pand te huren. Daardoor kunnen ze jou als klant lagere prijzen aanbieden. Koop je ook nog eens rechtstreeks van bij de producent? Dan kan je tot 30% besparen tegenover vergelijkbaar hondenvoer in de winkel.

4. Online hondenvoer kopen is ecologischer

Doordat online hondenvoer niet eerst naar de winkel moet gebracht worden, legt het een kortere weg af tot bij de consument. Minder kilometers betekent minder CO2 en meer propere lucht. Dat is natuurlijk wel op voorwaarde dat de online shop milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen gebruikt en we onze aankopen niet massaal gaan retourneren.

5. Online heb je meer opties

Waar je vroeger speciaal naar Antwerpen reed voor een bepaald type hondenvoer, vind je het grootste aanbod nu online. Je bent dus niet langer afhankelijk van de selectie die een lokale handelaar in jou plaats heeft gemaakt. En als je rechtstreeks van de producent koopt heb je er ook geen last van als een product tijdelijk is uitverkocht in de dichtstbijzijnde fysieke winkel. Online heb je dus altijd de grootste keuze.

6. Hulp bij het maken van de juiste keuze

Al die keuze hoeft niet te leiden tot keuzestress, want online vind je vaak reviews en tips van andere gebruikers. Die helpen je bij het maken van de juiste keuze. Zoekmachines laten je bovendien toe om supergericht te zoeken naar het meest geschikte hondenvoer. Helemaal nieuw is het algoritme van Just Russel (ja, dat zijn wij 😀). Aan de hand van een tiental vragen over jouw hond stellen we de perfecte brok voor jouw hond samen. Er zijn meer dan 1000 verschillende samenstellingen mogelijk!

7. Je kunt altijd en overal online hondenvoer kopen

Online shops zijn 24/7 open, ook ’s nachts en op zon- en feestdagen. Je staat nooit voor een gesloten deur. Bovendien kan je het overal doen: thuis, op het werk of in de cinema. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. 

8. Online hondenvoer kopen is anoniem

Online ziet niemand wat je in je winkelkarretje gooit en niemand ziet jou. Heb je een vreselijke kater? Online kom je je schoonmoeder gegarandeerd niet tegen. Shop je liever in pyjama met grote tas warme chocomelk? Online krijg je nooit rare blikken.

9. Je hebt nooit te weinig hondenvoer

Sommige online hondenvoedingswinkels bieden een abonnementsformule aan. Op basis van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedsel voor jouw hond, krijg je op de afgesproken tijdstippen een nieuwe zak. Zo kan je je beste vriend nooit vergeten. Wil je de leveringen (tijdelijk) stopzetten? Dan kan je het abonnement makkelijk pauzeren of opzeggen.

10. Niet goed geld terug

Voor online aankopen in België geldt een herroepingsrecht van 14 dagen. Vindt je hond het voer niet lekker of voldoet het niet aan je wensen? Stuur het dan binnen de 14 dagen retour en je krijgt je geld terug. Omdat het allemaal digitaal is, hoef je niemand persoonlijk aan te spreken. Geen lastige vragen of verbaasde blikken dus.

Je ziet het: online hondenvoer bestellen heeft heel wat voordelen. Niet alleen voor jou, maar ook voor je hond. Want als je hondenvoer online koopt, heb je een dikkere portefeuille, minder stress en meer tijd voor leuke dingen. En de postbode? Die is voortaan wél welkom. 

Benieuwd wat je kan verwachten van je eerste levering Just Russel hondenvoer? Bekijk het filmpje!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Heb je nog een vraag?

Vraag gratis raad aan onze
honden- en kattenexpert van Just Russel.

Ontdek nog meer leuke blogs…

teek_op_hond Gezondheid

Teken bij honden, wat moet ik doen?

Wat zijn teken? Hoe herken ik een teek? Hoe behandel ik teken? Ontdek hier de tips & tricks voor het voorkomen van teken of het behandelen van een tekenbeet bij je hond

Lees meer
obesitas-hond Gezondheid

Wat zijn de medische gevolgen van overgewicht bij mijn hond

Overgewicht of obesitas bij je hond is een ernstig probleem. Het komt meer en meer voor bij honden. Ontdek hier de medische gevolgen.

Lees meer
hond is loops Gezondheid

Mijn hond is loops. Wat moet ik doen?

Als je hond voor de eerste keer loops wordt, weet je niet wat je moet verwachten. Om je optimaal voor te bereiden beantwoorden we hier al je vragen.

Lees meer
stafford Gezondheid

10 gevaarlijkste voeding voor honden

Gevaarlijkste voeding voor honden. Negeer die schattige puppy ogen en wees geïnformeerd: dit zijn de tien gevaarlijkste voedingsmiddelen die je je hond kunt geven.

Lees meer

Wil je meer tips
ontvangen?

Hey, wij zijn Just Russel. Wil je graag nog leuke tips, grappige hondenverhalen en aanbiedingen ontvangen? Schrijf je dan in voor onze Petposts.

Icoon spaarvarken

Premium kwaliteit

Extra Omega 3 en essentiële vetzuren voor een glanzende vacht.

Icoon natuurlijk

Enkel natuurlijk

Hoog kwalitatieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Icoon belgie kaart

Gemaakt in België

Onze ingrediënten zijn afkomstig van lokale producenten.

just russel doos voor deur

Gratis thuislevering

Geen verzendkosten, wij leveren gratis tot aan je voordeur.

Zit je net als Diesel nog met vragen?

Contacteer ons. Je mag ons alles vragen. Liefst over honden en katten, daar kennen we namelijk alles van.

Test gepersonaliseerde voeding tijdelijk aan -20% met gratis speeltje

Actie 48u geldig

Laat je email na en krijg de unieke code in je mailbox

Enkel geldig voor nieuwe klanten. Alle Voorwaarden op justrussel.com

Test gepersonaliseerde voeding tijdelijk aan -20% met gratis speeltje

Actie 48u geldig

Laat je email na en krijg de unieke code in je mailbox

Enkel geldig voor nieuwe klanten. Alle Voorwaarden op justrussel.com