De 10 leukste Belgische Instagram accounts van honden die jij moet volgen!

Hondeninfluencers

Iedereen zit wel op Instagram en kent hoogstwaarschijnlijk wel enkele populaire influencers. Maar wist jij ook dat er hondenaccounts bestaan? (petfluencers) Omdat wij er maar nooit genoeg van kunnen krijgen, geven we je hier een lijste met de 10 leukste Belgische instagram accounts van honden.

@beaux_thegoldenretriever

Beaux is een 3 jaar oude golden retriever. De hond is een echte Instagramsensatie met wel meer dan 10.000 volgers. Het account voorziet wekelijks nieuwe foto’s van de speelse Beaux en is dus zeker een aanrader om te volgen als je fan bent van golden retrievers. Ze is zot van modder, bekijk hier de video van deze petfluencer.

@gusto_the_brown_lab

instagram hond gusto the brown lab
Meer bekijken op Instagram

Gusto, de bruine labrador is 4 jaar oud en samen met zijn baasjes Tom en Elke beleeft ze de leukste wateravonturen. Zowel Gusto als zijn baasjes zijn echte waterratten. Met meer dan 5.000 volgers delen ze hun leukste avonturen op Instagram. 

@theshibatoshi

instagram hond toshi the shiba
Meer bekijken op Instagram

Toshi is amper een 1 jaar oude shiba en samen met zijn vele hondenvriendjes beleeft hij de leukste avonturen die hij deelt op Instagram met zijn 6.000 volgers. Toshi is een fan van sneeuw en is een echt model; dat is dan ook duidelijk te zien op zijn foto’s.

Ik ben Matisse De Vogelaere van Just Russel. Wij zijn een jong Belgisch bedrijf uit de omgeving van Gent dat houdt van honden. Iedere hond is uniek, net als een mens en verdient daarom kwalitatieve voeding op maat. Wil je Just Russel graag eens uitproberen? Klik door naar onze website: www.justrussel.com

@nayahthegolden

Belgische petfluencer Nayah the golden
Meer bekijken op Instagram

Nayah is een 1 jaar oude golden retriever. Samen met haar baasjes Kelly, Lauren & Anne delen ze de tofste avonturen met hun 5.000 fans. Nayah houdt ervan om iets te ontdekken en gek te doen, en dat is duidelijk te zien op de foto’s die ze plaatsen.

@lifewithmanzo

Belgische petfluencer instagram hond manzo
Meer bekijken op Instagram

Manzo is een 3 jaar oude Cavalier King Charles. Deze viervoeter houdt ervan om de gekste hoedjes en brillen op te zetten. Samen met maar liefst 14.500 volgers deelt hij zijn gekste verkleedpartijtjes en slaperige momenten.

@ashthegermanshepherd

instagram hond ash the german sheperd
Meer bekijken op Instagram

Ash, de Duitse herder is een van de grotere hondeninfluencers in België. De 2-jarige Ash deelt haar favoriete momenten met haar 38.000 volgers. Elke dag is er wel een nieuwe foto van haar te zien tijdens de gekste en leukste avonturen. Hij Belgische instagram accounts van honden

@lucy_theflufbernese

Lucy the fluf bernese
Meer bekijken op Instagram

Lucy is een 3 jaar oude Berner sennenhond. Met de attitude van een puppy maar de grootte van een beer deelt Lucy de leukste foto’s met haar 7.000 volgers. Daarnaast ontvangt ze ontzettend veel liefde van haar baasjes die haar elke dag bezighouden.

@prosthepei

instagram hond Pros the Pei
Meer bekijken op Instagram

Pros is een 3 jaar oude shar-pei. Samen met haar baasjes Elke en Joey plaatst ze prachtige foto’s van hun Pros die ze delen met hun 10.000 volgers. 

Misschien wel het bekenste Belgische honden instagram account

@lewis_golden

instagram hond Lewis the golden
Meer bekijken op Instagram

Met zijn 78.000 volgers is Lewis de grootste hondenaccount van België. Lewis is een 5 jaar oude golden retriever, en elke dag komen er toffe en schattige foto’s van hem online. Daarnaast plaatst hij ook grappige video’s waar je maar niet genoeg van kunt krijgen!

Onze favoriete Instagram hond als laatste

@rocco_from_antwerp

Petfluencer Rocco From Antwerp
Meer bekijken op Instagram

Rocco is een 3 jaar oude Engelse bulldog. Rondhuppelend in Antwerpen is Rocco een speelse hond. Hij houdt ervan om zich te verkleden, zeker op speciale dagen. Met zijn 10.000 volgers deelt hij elke dag zijn verkleedpartijen en avonturen. Hij is een vaste klant bij Just Russel. Bekijk de ervaring van deze bekende instagram hond met Just Russel hier.

Dat waren de 10 leukste Belgische hondenaccounts op instagram. Wij raden je zeker aan om een van hen te volgen voor jouw dagelijkse portie hondenliefde! Neem ook even de tijd om onze website www.justrussel.com te bezoeken waar je andere interessante blogs en meer informatie kunt vinden over onze gepersonaliseerde premium hondenvoeding. Tag @justrussel_com in je foto’s voor een repost op ons account.

In Duitsland zijn er zoveel bekende petfluencers dat er zelfs social media marketing platform voor huisideren bestaat: petfluencer.com Op dit platform kunnen petfluencers en bedrijven elkaar vinden voor samenwerkingen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

2 thoughts on “De 10 leukste Belgische Instagram accounts van honden die jij moet volgen!”

  1. Romero.podenco.loco ook leuk!

    Een Spaanse geadopteerde podenco die in België en Californië woont 🤙

    🤪

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

Volg ons online

Krijg de laatste pupdates

Abonneer op onze maandelijkse nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief omvat tips, gezondheidsinformatie voor je hond, de tofste hondenverhalen, updates en aanbiedingen

Uitgelicht

Gerelateerde artikelen

Corona treft ook honden

Geen beter dier dat zoveel plezier en liefde in huis brengt dan een hond. Honden staan immers algemeen bekend als de beste gezelschapshouders. Bovendien zijn

Wat leuk dat ook jij van honden houdt!

Verdient jouw hond ook het beste? Doe de test en kom te weten welke voeding jouw hond nodig heeft. 

Beantwoord 10 eenvoudige
vragen over jouw hond.

Contacteer ons

hello@justrussel.com

+32 472 90 90 39

 

 

Graphic Just Russel Hondenvoer

Ons adres:

Baarledorpstraat 95,

9031 Drongen

BE 0735 411 735