Brok & Billie zijn de 2 prachtige Franse bulldogs van Tina. Tina ging aan de slag met Just Russel en koos heel bewust voor gepersonaliseerde voeding van Just Rusel Billie en Brok zijn ondanks hun gelijke ras, 2 totaal verschillende honden. Ze was laaiend enthousiast over de voordelen van gepersonaliseerde voeding, aangepast aan hun noden. En dus besloten we om samen een video te maken waarin ze ons graag vertelt waarom zij voor Just Russel koos. Het resultaat kan je hieronder bekijken.

De ervaring van Tina

“Ik ben Tina. 30 jaar en ik ben zot van mijn twee hondjes. Brok en Billie. Ze zijn allebei Franse Bulldogs, maar allebei toch helemaal anders. Brok is 8 jaar oud, super gespierd en ongelooflijk actief. Maar Billie is nog maar een jaartje, die eet heel veel maar ik heb de indruk dat zij snel te dik gaat worden.

Ik ben een onderneemster en ik heb weinig tijd, maar ik vind het wel belangrijk dat honden gezond eten en dat ze gezond zijn. Want dan leven ze langer en heb ik ze langer bij mij.

Via social media kwam ik in contact met Just Russel en dat is perfect wat ik nodig had. Op maat geselecteerde voeding per hond én gewoon aan huis geleverd! Zalig toch. Het idee dat ik mijn hondjes echt gepersonaliseerde voeding kan geven in de op maat gemaakte hoeveelheid is echt super. En vooral hoe gemakkelijk dat is. Ik ben verkocht en mijn monstertjes zijn dat duidelijk ook.

 Tina Schoutens van ST Events
Tina Schoutens van ST Events

Dankjewel Tina voor de motiverende en fijne woorden. We zijn zeer blij dat jullie deel uitmaken van onze Just Russel Family en we wensen je veel succes met ST Events. Proeven is geloven. Benieuwd naar wat jouw hond nodig heeft? Klik op de knop hieronder en probeer onze hondenvoeding op maat.

Gerelateerde blogposts over overschakelen naar nieuw hondenvoer

  1. “Overstappen op ander hondenvoer” blogpost van Plein – Thuis in verzorging.
  2. Zelf de Decathlon vertelt ons meer over wisselen van hondenvoer. Lees hun blog ‘Met Succes overstappen op ander hondenvoer
  3. ‘8 redenen waarom je naar ander hondenvoer wilt overstappen’

Andere vragen beantwoord door onze dierenarts

Als laatste geven we je graag mee dat ook jij een vraag kan stellen aan onze dierenarts. Laat een comment achter en we formuleren zo snel mogelijk een antwoord. Bekijk hier de andere vragen.

  1. Hoe kan ik het gebit van mijn hond gezond houden?
  2. Mijn hond heeft last van braken, wat kan ik hieraan doen?
  3. Help, mijn hond laat veel windjes! Hoe los ik dit op?
  4. Waarom is het belangrijk om mijn hond te vaccineren?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

Volg ons online

Krijg de laatste pupdates

Abonneer op onze maandelijkse nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief omvat tips, gezondheidsinformatie voor je hond, de tofste hondenverhalen, updates en aanbiedingen

Uitgelicht

Gerelateerde artikelen

Corona treft ook honden

Geen beter dier dat zoveel plezier en liefde in huis brengt dan een hond. Honden staan immers algemeen bekend als de beste gezelschapshouders. Bovendien zijn

Wat leuk dat ook jij van honden houdt!

Verdient jouw hond ook het beste? Doe de test en kom te weten welke voeding jouw hond nodig heeft. 

Beantwoord 10 eenvoudige
vragen over jouw hond.

Contacteer ons

hello@justrussel.com

+32 472 90 90 39

 

 

Graphic Just Russel Hondenvoer

Ons adres:

Baarledorpstraat 95,

9031 Drongen

BE 0735 411 735