Een vraag?
We helpen je graag!

We staan je graag telefonisch te woord van maandag tot vrijdag tussen 08u en 16u.

Je kan ons daarnaast ook bereiken via:

Een vraag?
We helpen je graag!

We staan je graag telefonisch te woord van maandag tot vrijdag tussen 08u en 16u.

Je kan ons daarnaast ook bereiken via:

Hoe het werkt

Heel eenvoudig! Ga naar onze korte quiz en vul het profiel van je huisdier in. Wanneer je bestelling geplaatst is maken wij je pakketje en krijg je binnen de 1 à 3 werkdagen je gepersonaliseerde voeding aan huis geleverd.

Bij Just Russel willen wij het gemak van onze klant garanderen. Daarom sturen wij automatisch een nieuwe hoeveelheid voeding op. Je krijgt van ons steeds een reminder e-mail of berichtje voor de betaling van je rekening gaat. Wanneer dit niet beantwoord wordt sturen wij het pakketje op. Indien je de keuze maakt om niet verder te gaan met Just Russel, dien je je account te pauzeren als volgt:  Log hier in op je profiel. Kies in je menu voor “Mijn leveringen”, daar kan je je leveringen beheren. Bij vragen, aarzel zeker nooit om contact op te nemen. Bel +32 472 90 90 39 of mail naar [email protected]

Goeie vraag! Wel, in een notendop: Wij bieden premium honden- en kattenvoeding aan, aan een eerlijke prijs. De voeding is aangepast aan de noden van jouw huisdier en wordt maandelijks thuisgeleverd. We werken met 100% natuurlijke producten, het is elk moment opzegbaar, … En nog zoveel meer! Zo blijft je huisdier gezond en betaal jij nooit te veel. Bij Just Russel hang je niet aan een leiband en kan je altijd terecht met je vragen! Bel +32 472 90 90 39 of mail naar [email protected]

Je account

Log hier in op je profiel. Klik in het menu op “Mijn huisdier(en)”. Voor elk huisdier zie je rechts naast de knop ‘profiel wijzigen’ een verwijder knop staan. Klik op het kruisje, beantwoord enkele korte vragen en klik op ‘opslaan en doorgaan’.

Log hier in op je profiel. Klik in de menu op “Mijn leveringen”. Hier vind je alle informatie over je leveringen terug.

Log hier in op je profiel. Klik in het menu op “Mijn leveringen”. Bovenaan zie je de geplande leveringen. Door op ‘bekijk alle details’ te klikken krijg je verschillende opties. Shop leuke extra’s, pas het aantal zakken aan, pas de leverdag aan of pas het verzendadres aan. Moest je alsnog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je abonnement

Je bent niet gebonden aan een abonnement. De reden dat wij werken met een abonnement is om jullie gemak te garanderen. Ons algoritme weet exact wanneer je huisdier nieuwe voeding nodig heeft. Door de automatische leveringen val je nooit zonder voeding. Het is echter altijd mogelijk om de levering uit te stellen als deze te vroeg zou komen of te pauzeren als de voeding niet in de smaak zou vallen.

Log hier in op je profiel. Klik op het snelmenu op de knop ‘Stel de levering uit of pauzeer’. Je kan kiezen om enkele weken te pauzeren of tot je zelf wilt herbestellen. Er zal nooit een automatische levering ingepland worden als je voor de laatste optie kiest. Wil je voorgoed stoppen, klik dan op ‘Annuleer de leveringen’.

Log hier in op je profiel. Klik in het menu op “Mijn leveringen”. Op het midden van de pagina krijg je de optie om meer voeding per levering te bestellen. Op deze manier kan je geld uitsparen en wordt je minder snel geleverd. Na het selecteren van het ideale volume klik je op ‘opslaan’. Komen je leveringen te snel of te traag omdat ze niet overeenkomen met de werkelijke portie voeding die je geeft? Klik dan op ‘Voedingsplan’ en wijzig vervolgens de dagelijkse portie. Op die manier berekent het algoritme opnieuw hoeveel tijd er tussen een volgende levering hoeft te zitten.

Over prijzen

De prijs van je voeding is volledig afhankelijk van het profiel van je huisdier. Onze voeding start al vanaf €19,99 per maand. Als je de prijs wilt weten kan je het profiel invullen van je huisdier via deze link. Of je kan hier meer lezen over onze prijzen.

Er zijn verschillende manieren waarop je van korting kan genieten. We sommen enkele mogelijkheden voor jou op:

  • Gebruik ons aanraad systeem en verdien €15 korting op je volgende bestelling
  • Door het meer voeding per levering te bestellen. Klik in het menu op “Mijn leveringen”. Op het midden van de pagina krijg je de 3 opties. Door een extra zak van 3kg toe te voegen per levering wordt de prijs per kg goedkoper. Na het selecteren van het ideale volume klik je op ‘opslaan’. Je zal dan ook iets minder vaak geleverd worden.

  • We doen regelmatig promoties op Facebook of Instagram. Volg ons zeker online om korting te scoren: www.instagram.com/justrussel_com of Facebook “Just Russel

Over voeding

Je kan je persoonlijke voedingssamenstelling terugvinden na het invullen van de gegevens van je huisdier. De samenstelling van je voeding is volledig afhankelijk van het profiel van je huisdier omdat wij gepersonaliseerde voeding op maat maken. Wanneer je klant bent kan je de samenstelling terugvinden op de voedingsflyer die in elke levering zit, of door in te loggen op je profiel en op ‘mijn voedingsplan’ te klikken. Daarnaast helpen onze voedingsspecialisten je graag verder met advies en begeleiding via e-mail [email protected] of via telefoon  +32 472 90 90 39.

We love puppies! Natuurlijk hebben we gepersonaliseerde puppy voeding. Je kan hier meer lezen over onze puppyvoeding. We hebben zelfs een speciaal puppypakket, ideaal als welkomstgeschenk. Bij vragen mag je ons altijd sturen of bellen (+32 472 90 90 39 / [email protected])

Natuurlijk! We helpen je graag verder. Bel +32 472 90 90 39 of mail naar [email protected] en we kijken hoe we de samenstelling samen kunnen verbeteren.

Bel +32 472 90 90 39 of mail naar [email protected]. Wij  zorgen er persoonlijk voor dat jouw volgend pakket een spiksplinternieuwe maatbeker bevat.

Partners

Jazeker! Benieuwd naar alle voordelen die we voor jou hebben als fokker? Maak kennis met leuke puppypakketten, aangepaste voeding en een mooie korting. Meer informatie over ons fokkerprogramma vind je hier terug: www.justrussel.com/fokkerprogramma 

Absoluut! Ben je een dierenarts en wordt je graag ambassadeur van merk? Bel +32 472 90 90 39 of mail naar [email protected] voor jouw persoonlijk samenwerkingsvoorstel.

Absoluut! Bel +32 472 90 90 39 of mail naar [email protected] voor jouw persoonlijk voorstel.

Uiteraard! Alle honden en katten goed in hun vel laten voelen met gepersonaliseerde voeding: dat is ons doel. Lees meer over ons sociaal engagement via deze link.

www.justrussel.com/socialedoelen

Meer dan 5.000 tevreden klanten

Beoordeeld door Google als ‘Uitstekend’

Start je 3-minuten quiz

Je hond zal verzot zijn van de gepersonaliseerde formule. Niet tevreden? Geld terug.