Vraag me eender wat!

FAQ

 • All
 • Concept
 • Starten
 • Voeding
 • Shop
 • Leveringen
 • Prijzen
 • Betaling
 • Profiel van mijn hond
 • Vrienden aanraden
 • Account
 • Gezondheid
 • Puppy
 • Meerdere honden
 • All
 • Concept
 • Starten
 • Voeding
 • Shop
 • Leveringen
 • Prijzen
 • Betaling
 • Profiel van mijn hond
 • Vrienden aanraden
 • Account
 • Gezondheid
 • Puppy
 • Meerdere honden
Hoe werkt Just Russel?

Vertel ons over je hond - Aan de hand van de antwoorden op een 10-tal korte vragen, leren wij je hond kennen.                                                 Ons algoritme berekent het ideale voederplan - Helemaal gepersonaliseerd op basis van het ras, leeftijd, activiteit en andere parameters. Gratis aan je voordeur geleverd - Afhankelijk van het profiel van je hond sturen wij elke vaste periode (bijvoorbeeld 32 dagen, 38 dagen of 43 dagen, … ) een pakketje op met daarin het ideale voederplan voor je hond. 

Wat zijn de voordelen van Just Russel?

  Automatisch thuis geleverd - Ons algoritme weet perfect wanneer het voedsel van je hond bijna op is en stuurt automatisch nieuw voedsel op, zo zit je nooit zonder! Aangepast aan jouw hond - Elk voedingsplan is uniek: de noden van jouw hond bepalen de samenstelling van de voeding. Lokale producten - Onze voeding bestaat uitsluitend uit organische, eerlijke en lokaal geproduceerde ingrediënten. Ideale porties aan een eerlijke prijs - Ons algoritme berekent exact hoeveel voedsel jouw hond nodig heeft, zo blijft je hond gezond en betaal jij nooit te veel. Elk moment opzegbaar - Bij Just Russel hang je niet aan een leiband!    

Ben ik gebonden aan een abonnement?

Bij Just Russel hang je nooit vast aan een abonnement. Wij kozen bewust voor een abonnementensysteem om het gemak van onze klanten te garanderen. Wij kunnen immers voor jou bijhouden wanneer jouw voeding bijna op is en je automatisch een nieuwe hoeveelheid opsturen. Je kan het abonnement op elk moment stopzetten.  Wil je Just Russel uitproberen? Klik hier en begin met een gratis testzak!

Levert Just Russel ook aan bedrijven?

Ja, Just Russel levert ook aan bedrijven als hondenfokkers, hondenhotels, etc. Zijn jij en je bedrijf geïnteresseerd om ons product te gebruiken of te promoten? Neem contact op met onze klantendienst, dan helpen we je meteen verder!

Waar kan ik voeding van Just Russel kopen?

Just Russel voeding kan enkel via ons online platform besteld worden, dat doen we om de beste prijs-kwaliteit te garanderen.

Hoe kan ik starten bij Just Russel?

Klik hier om van start te gaan met de vragenlijst. Vul het profiel van je hond(en) in. Krijg het ideale voederplan voor je hond aangeraden. Vul je persoonlijke gegevens in en ontvang je eerste bestelling binnen de 1-2 dagen.

Krijgt iedereen die zich aanmeldt een testzak?

Ja! Iedereen is in de mogelijkheid om met een testzak te beginnen. Als je echter al helemaal overtuigd bent van ons concept en onmiddellijk wil genieten van het grote gemak, kan je ook rechtstreeks beginnen met de juiste maandelijkse hoeveelheid te bestellen.

Hoeveel kost een Just Russel testzak?

De testzak van Just Russel is gratis, zo geven wij je de mogelijkheid om onze heerlijke hondenvoeding uit te testen. Om misbruik tegen te gaan, rekenen we eenmalig een verzending van €5 per testzak aan.   Wij sturen genoeg voeding op om je hond minstens 18 dagen lang van maaltijden te voorzien. Twee dagen voor je nieuwe bestelling sturen wij de factuur voor je volgende levering op.    Klik hier om vandaag jouw testzak te bestellen!

Wat zijn de voordelen van het op maat gemaakte voederplan van Just Russel?

  Uitgebalanceerde voeding - vol met natuurlijke ingrediënten zoals erwten, broccoli, … die je hond heerlijk zal vinden.  Rijk aan vlees - het Just Russel assortiment biedt voeding aan met een vleesgehalte tussen de 32% tot 46%, afhankelijk van de behoeften van je hond. De juiste portie wordt aangeraden - om je hond fit en gezond te houden. Glutenvrije voeding - om allergieën te voorkomen. De ideale voeding wordt aangeraden - ons algoritme berekent de best passende voeding voor je hond. Zo krijgt hij dagelijks de juiste voedingsstoffen binnen.  Hoogkwalitatieve rijst - is een goede energiebron en vermindert de behoefte aan eiwitten voor energieproductie. Het is bewezen dat dit bijdraagt aan de gezondheid van de hond.

Wat zijn de voordelen van de Garden Bites?

Garden Bites zijn vegetarische kauwsnacks en de ideale tussendoortjes voor je hond. Ze bestaan voor 55% uit zoete aardappel en bevatten zowel muntextract voor een frisse adem, als belangrijke vitamines voor een gezonde spijsvertering. Daarnaast zijn ze glutenvrij en geschikt voor honden met allergieën.

Wat moet ik doen als ik het gewicht van mijn hond niet ken?

Neem je hond op en ga samen op de weegschaal staan. Trek daarna je eigen gewicht af van het totale gewicht. De uitkomst hiervan is het gewicht van je hond.    Is je weegschaal niet sterk genoeg? Probeer dan enkel je hond op de weegschaal te zetten.    Heb je geen weegschaal? Gebruik dan het geschatte gewicht dat wij opgeven. Dat gewicht wordt bepaald op basis van het ras, de leeftijd en het geslacht van je hond.    Je kan ook altijd raad vragen bij je dierenarts.

Wat moet ik doen als ik de leeftijd van mijn hond niet ken?

Als je niet zeker bent over de leeftijd van je hond, kan je jouw dierenarts vragen om de leeftijd te schatten.  Op onze site kun je de leeftijd van je hond zowel in jaren en maanden als aan de hand van hun geboortedatum ingeven.

Wat moet ik doen als ik de fysieke conditie van mijn hond niet ken?

De fysieke conditie van honden delen wij als volgt in: Mager: Je hond heeft geen grammetje vet. Zijn ribben zijn zichtbaar en zijn buikje is ingevallen. Ondergewicht: Je hond heeft een smalle taille, de ribben zijn duidelijk voelbaar. Er mag iets meer bij. Ideaal gewicht: Je hond ziet er goed uit! De ribben zijn voelbaar maar toch bedekt door een gezond vetlaagje. De buik is mooi opgetrokken. Overgewicht: Het mag iets minder. De ribben zijn moeilijk voelbaar en de buik is wat voller. Obees: De ribben zijn niet meer voelbaar en de taille is verdwenen. Kies de best passende beschrijving om de vraag te beantwoorden!

Wat moet ik doen als ik het activiteitenniveau van mijn hond niet ken?

De activiteit van honden delen wij als volgt in: Rustig: Uw hond houdt van rusten. Enkele keren per week actieve beweging van niet meer dan 30 minuten is wat ze graag hebben. Relaxed: Actieve beweging van 30 minuten tot 1 uur is hun dagelijkse activiteit. Af en toe vinden ze spelen leuk. Actief: Honden die 1 - 2 uur per dag actief beweegt. Ze spelen en snuffelen graag eens ze buiten zijn. Zeer actief: Jouw hond is altijd actief en rent veel. Hun dagelijkse actieve beweging neemt op z’n minst 2 uur in beslag. Ze zijn niet snel moe. Kies de best passende beschrijving om de vraag te beantwoorden!

Moet ik mijn dierenarts op de hoogte brengen als ik verander van voeding?

In principe is dit niet noodzakelijk. Samen met voedingsexperten, dierenartsen en professoren hebben wij een voeding samengesteld die uitgebalanceerd is en de juiste ingrediënten bevat. Ons algoritme berekent bovendien de juiste portie. Zo blijft je hond fit en gezond.  Indien u hond gezondheidsklachten heeft, kan je altijd raad vragen bij jouw dierenarts of contact opnemen met onze klantendienst. Onze experts helpen jullie graag verder!

Groeit het voederplan mee met de leeftijd van mijn hond?

Ja, ons algoritme houdt automatisch rekening met de leeftijd van je hond. Je hoeft dus nooit zelf de leeftijd van je hond aan te passen om een andere hoeveelheid voedsel te krijgen, dat doen wij voor jou!

Wat als mijn hond hun Just Russel voedsel niet lekker vindt?

Voor Just Russel is de hond koning. De smaak van honden is, net als die van mensen, uniek, en daar hebben wij alle begrip voor.    Het kan even duren voor je hond het nieuwe voer gewend is, hier zijn alvast wat tips:    Prikkel je hond door hem te belonen met Just Russel brokjes.  Meng gedurende een langere periode het oude voer met het nieuwe Just Russel voer.  Versterk de smakelijke geuren door de brokjes een aantal seconden in het magnetron op te warmen of er warm water aan toe te voegen.  Vermijd snoepjes, eten van tafel en andere tussendoortjes tussen de maaltijden door want dat vermindert de trek in de hoofdmaaltijd.  Verwijder niet-opgegeten voedsel al na 15 minuten. Als je dit een paar dagen doet, weet je hond exact wanneer het etenstijd is.    Vindt je hond het nieuwe voer echt niet lekker? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen hoe we het recept kunnen aanpassen en je hond blij kunnen maken.

Welke ingrediënten kan ik uitsluiten van het Just Russel recept van mijn hond?

  Wanneer je het profiel van je hond aanmaakt, kan je oplijsten aan welke ingrediënten je hond allergisch is. Die ingrediënten komen dan in geen geval voor in het voedingsplan van je hond.    Mochten wij nog geen voedingsplan hebben dat voor jouw hond geschikt is, laten we dat meteen weten. We kunnen je dan wel op de hoogte houden van uitbreidingen aan ons gamma.   Bij vragen raden wij jullie aan om contact op te nemen met onze klantendienst.

Hoe lang kan Just Russel voeding bewaard worden?

Een ongeopende zak hondenvoeding van Just Russel heeft een houdbaarheidsdatum van 18 maanden. Elke voedingszak heeft een hersluitbare strip, zo blijft ook geopende voeding steeds vers.

Hoe bestel ik een nieuwe maatbeker?

Als je je maatbeker kwijt bent gespeeld of hij beschadigd is, kan je makkelijk een nieuwe bestellen. Contacteer onze klantendienst en wij zenden je graag een nieuwe op.

Hoe gebruik ik de maatbeker?

Onze maatbeker is ontworpen om het gemak van de klant te garanderen. Op het dashboard van je persoonlijk profiel of op de sticker op de voedingszak krijg je een overzicht van welke instellingen je hond nodig heeft. Stel de maatbeker in op deze instelling en geef je hond dagelijks het aantal porties die aangegeven is.    Log hier in op je persoonlijk profiel en bekijk welke instellingen je hond nodig heeft.

Waarom gebruiken wij rijst als ingrediënt?

Honden zijn omnivoren en halen dus naast vleesrijke producten ook energie uit andere voedingsmiddelen. Kwalitatieve rijst is bijvoorbeeld een zeer goede energiebron is. Het bevat zetmeel en helpt om de behoefte aan eiwitten voor energieproductie te verminderen. Het is bewezen dat een hond gezonder is als hij energie ook uit andere producten haalt, dan alleen dierlijke producten.  Bovendien helpt rijst ook tijdens de spijsvertering. De vezels bieden substraten voor de bacteriën in de darmen en de productie van vetzuren verhogen, wat een gunstig effect heeft op de darmflora van de honden.

Raden jullie enkel droge voeding aan?

Voorlopig biedt Just Russel enkel droge voeding aan, maar we luisteren vol enthousiasme naar jouw feedback.   Wil jij je hond nat of vers voer blijven geven? Geen probleem! Geef dat aan in de vragenlijst en ons algoritme houdt er meteen rekening mee.

Gebruikt Just Russel kunstmatige smaakversterkers of kleurstoffen in hun voeding?

Bij Just Russel maken wij nooit gebruik van artificiële kleuren of smaken in onze samenstellingen. Noodzakelijke vitamines en mineralen worden wel toegevoegd om een uitgebalanceerde voeding te bekomen.

Wat zijn de voordelen van de Beco Bags?

Beco Bags zijn milieuvriendelijke hondenpoepzakjes voor onderweg. Ze zijn 100% afbreekbaar en worden geleverd zonder verpakking. Daarnaast hebben ze een verfrissende muntgeur en scheuren ze niet door!

Wat zijn de voordelen van de Duvo snoepjes?

  Duvo Love Mix zijn zachte en fijne hondensnoepjes die geschikt zijn voor alle honden ouder dan 3 maanden! Ze zijn licht verteerbaar en bevatten veel proteïnen maar weinig calorieën. Tot slot bevredigen ze het kauwinstinct van je hond, wat ze de ideale trainingssnoepjes maakt.

Hoe kan ik mijn bestellingen hervatten?

Wanneer je tijdelijk je profiel stop hebt gezet door om het even welke reden, maar graag opnieuw wil beginnen met je Just Russel voeding te ontvangen. Dan kan je dit makkelijk door volgen stappenplan te volgen:    Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Levering”.  Klik op “Bestelling hervatten”.    Automatisch zal een nieuwe levering aangemaakt en opgestuurd worden.

Kan ik meer / minder voeding tegelijkertijd laten leveren?

Bij Just Russel willen wij flexibel zijn. Indien je graag meer of minder voeding tegelijkertijd laat leveren, raden we je aan om tijdig voordat je nieuwe levering geleverd wordt contact opneemt met onze klantendienst.  Wij helpen je heel graag verder en kunnen zo kijken voor de beste oplossing.

Ik heb eten nodig, wat moet ik doen?

Indien je dringend eten nodig hebt, raden je aan om volgende stappen te volgen:  Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Levering”. Klik op “Verzend nu een nieuwe levering”. Klik op “Opslaan”.

Hoe pauzeer ik mijn Just Russel account?

Als je wil stoppen met je Just Russel leveringen voor om het even welke reden, dan kan je dat makkelijk doen door hier in te loggen op je profiel en volgende stappen te volgen:  Klik in de linkerbalk op “Leveringen”. Selecteer de reden waarom u opzegt. Klik op “Pauzeer leveringen”. 

Ik heb het verkeerde adres ingevuld, wat moet ik doen?

Per ongeluk een verkeerd adres ingevuld en is je bestelling al verzonden? Geen zorgen! Neem contact op met onze klantendienst en we vinden samen snel een oplossing.    Daarna kan je je gegevens op je klantenprofiel aanpassen. Alle volgende bestellingen worden dan naar dat aangepaste adres verstuurd.   Je kan ons bereiken via +32 472 90 90 39 of hello@justrussel.com!

In welke landen levert Just Russel?

  Just Russel levert momenteel enkel in België en Nederland. Ben je benieuwd om Just Russel ook in jouw land uit te proberen? Contacteer onze klantendienst en wij laten je meteen weten wanneer we naar jouw land uitbreiden!

Kan ik mijn bezorgdatum wijzigen?

Wanneer je inlogt op jouw account en naar dashboard gaat, kan je je volgende leverdatum wijzigen door onder “Volgende levering” de leverdatum aan te passen. Inloggen op je account kan hier. Wanneer je dreigt zonder voeding te vallen,  neem dan snel contact op met onze klantendienst. Wij zorgen ervoor dat u de volgende dag nieuwe voeding heeft staan.

Om de hoeveel tijd wordt mijn Just Russel voeding geleverd?

Er is geen vaste levertermijn, maar we sturen nieuw voedsel gemiddeld om de 30 dagen op.    Ons algoritme bepaalt op basis van het profiel van jouw hond nauwkeurig hoe groot één maaltijd moet zijn. We leveren ons voedsel wel steeds in vaste hoeveelheden, dus de levertermijn voor voedselplannen kan verschillen.   Is jouw hond relatief klein en rustig? Dan kan je beduidend langer met een zak van 3 kg verder. Is jouw hond best groot en actief? Dan worden er meerdere zakken gestuurd en ontvang je gemiddeld om de 30 dagen een nieuwe levering.   Op je klantenprofiel kun je gemakkelijk de volgende leverdatum bekijken. Heb je nog geen profiel? Vul dan hier de vragenlijst voor jouw hond in en ontdek hun unieke voedselplan.

Is de verzending gratis?

Wij sturen het voedsel voor jouw hond altijd gratis op via PostNL of BPost. Jouw bestelling wordt dan doorgaans na 1 à 2 werkdagen geleverd.  Voor de levering van een testzak rekenen wij eenmalig €5 aan, zo kunnen we misbruik tegengaan.

Ik heb een ongeopende zak, kan ik deze terugsturen?

Volgens de Belgische wetgeving voor handelspraktijken van 14 juli 1991 kunnen gepersonaliseerde goederen niet worden teruggestuurd. Aangezien de voeding van Just Russel onder die categorie valt, voorzien wij geen retourmogelijkheden.    Desalniettemin kijken wij graag naar de beste oplossing voor de klant. Wij raden jullie aan om contact op te nemen met onze klantendienst en helpen je graag verder. Zo kunnen we de beste oplossing bekomen. 

Wanneer is mijn volgende levering?

Het is heel makkelijk om de datum van je volgende levering te bekijken.  Dit doe je als volgt:    Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Dashboard”.  Op de rechterkant van je dashboard kan je je volgende leverdag bekijken.

Wat als ik niet thuis ben voor mijn Just Russel leveringen?

Indien je niet thuis bent, wanneer de koerier komt leveren, zullen zij kijken of ze het pakje op een veilige plaats of bij een buur kunnen nalaten.    Het is ook mogelijk om je lever gegevens ook aan te passen. Zo kan je pakje bijvoorbeeld op je werk laten leveren als je dit verkiest. Je lever locatie kan als volgt:  Log hier in op je profiel.  Klik in de linkerbalk op “Account”.  Wijzig je gegevens en klik op opslaan.    Wij zorgen ervoor dat de verzending automatisch aangepast wordt.

Hoe kan ik mijn Just Russel voeding volgen?

Elke nieuwe bestelling ontvang je bij Just Russel een orderbevestiging en een track & trace. Wanneer je op deze email op klikt “Details van je zending”  klikt, krijg je een duidelijk overzicht van waar je pakje zich bevindt. 

De levering van mijn Just Russel pakket duurt langer dan verwacht. Wat moet ik doen?

Wanneer je kijkt naar je emails heb je een email ontvangen met een tracking code. Wanneer u op deze email klikt op “Details van je zending” kan je makkelijk zien waar je pakje zich bevindt. Als je deze email niet terugvindt raden we jullie ook aan op naar jullie spam te kijken.   Normaal gezien leveren wij telkens 1 - 2 dagen na opsturen. Indien dit niet het geval is of je andere problemen ondervindt, kan u altijd contact opnemen met onze klantendienst. 

Wat is de kostprijs van Just Russel voeding?

Aangezien elke hond een ander voedselplan nodig heeft, varieert de prijs van Just Russel voeding per klant. Als je de exacte prijs van het voedsel voor jouw hond wilt berekenen en je nog geen klant bent, kun je hier klikken om de vragenlijst in te vullen.  Die vragenlijst zal uitwijzen hoeveel en hoe frequent jouw hond voeding nodig heeft en hoeveel dat voedselplan kost.  Let op: als je meerdere honden hebt, kun je voor elk een apart profiel invullen! Voor mensen die al klant zijn, kan je hier klikken om naar je profiel te gaan. Op je profiel kan je terugvinden hoeveel er volgende maand afgerekend zal worden. 

Worden er kosten in rekening gebracht na mijn proefperiode bij Just Russel?

Bij Just Russel willen wij het gemak van de klant garanderen. Daarom sturen wij automatisch een nieuwe hoeveelheid voeding op. Indien je de keuze maakt om niet verder te gaan met Just Russel, dien je je account te pauzeren als volgt:  Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Levering”.  Selecteer een reden.  Klik op “Pauzeer leveringen”.

Waarom is de maandelijkse prijs van het recept van Just Russel van mijn hond gewijzigd?

Ons algoritme berekent elke maand opnieuw het ideale voederplan voor je hond. Zo kan het zijn dat je hond in de puppy groei zit of je hond senior geworden is. De aangeraden formule of portie kan hierdoor veranderen, wat kan leiden tot een andere prijs.

Mijn automatische betaling is mislukt, hoe betaal ik voor mijn komende bestelling?

Indien je betaling mislukt is, zal eCurring, ons automatisch betaalplatform, de volgende dag automatisch opnieuw proberen afrekenen.    Wanneer er blijvende problemen zijn, raden wij jullie aan om onze klantendienst te contacteren.

Hoe verander ik de betaalmethode?

????

Worden mijn betalingsgegevens beveiligd?

Jouw betalingsgegevens worden beveiligd door eCurring, het betalingsplatform waar wij mee samenwerken.

Welke vormen van betalingen accepteert Just Russel?

Wij accepteren volgende betalingsmiddelen:  Bancontact Visa Mastercard Belfius Mobile app ING Homepay iDeal

Hoe gebeurt de automatische betaling?

Wij rekenen automatisch het juiste bedrag aan via het beschermde betalingssysteem van eCurring/Mollie. Zodra wij de betaling ontvangen, sturen wij jouw nieuwe bestelling meteen op. Jouw kaartinformatie wordt enkel bijgehouden door eCurring/Mollie, niet door ons.    Wij sturen je 2 dagen voor elke verzending een factuur, pas 2 dagen later wordt het bedrag van die levering dan daadwerkelijk aangerekend. Let wel: de betalingen via Mollie worden enkel op weekdagen verwerkt. Krijg je dus een factuur op een woensdag of donderdag, dan wordt de betaling pas op maandag verwerkt.

Hoe activeer ik mijn kortingscode?

In de vragenlijst voor je hond luidt een van de laatste vragen als volgt: “Is Just Russel jou aanbevolen?”. Als je hier “Ja” aanduidt, kan je je kortingscode ingeven. De korting wordt dan aan het einde van je bestelling berekend!

Hoe verander ik de hoeveelheid poepzakjes/dental sticks/snoepjes voor mijn hond?

De producten die je geselecteerd hebt worden elke levering tot bij je opgestuurd. Het is makkelijk om de hoeveelheid extra producten te veranderen, als je er bijvoorbeeld meer wilt of je er juist te veel van hebt. Dit kan als volgt:    Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Dashboard”.  Scroll naar onder. Je krijgt een overzicht van de producten.   Nu kan je de hoeveelheid aanpassen.  Klik op “Wijzigingen opslaan”.    Volgende levering sturen wij de aangepaste hoeveelheid goederen naar je op.

Hoe kan ik het profiel van mijn hond wijzigen?

Wanneer je hond iets actiever geworden is of hij vermagerd is, is het handig om het profiel van je hond te kunnen updaten. Hier hebben wij ook rekening mee gehouden. Het is daarom mogelijk om het profiel van je hond aan te passen. Dit kan je als volgt doen:    Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Dashboard”.  Klik op “Profiel bekijken en bewerken”.  Je krijgt een overzicht van alle vragen. Wijzig de vraag die u graag wenst te veranderen.  Klik op “Opslaan”.    Wij houden bij je volgende bestelling automatisch rekening met de veranderingen die je hebt aangebracht.

Kan ik de dagelijkse portie van mijn hond aanpassen?

Bij Just Russel willen wij flexibel zijn. Indien je graag meer of minder voeding per dag aan je hond geeft dan de aangeraden hoeveelheid, dan kan je dit makkelijk aanpassen op volgende manier:    Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Dashboard”.  Klik op “Profiel bekijken en bewerken”.  Bovenaan het overzicht van je vragen, bevindt zich een balk. Je kan de hoeveelheid aanpassen door deze balk naar links of rechts te verschuiven.  Klik op “Opslaan”.    Wij houden automatisch rekening met de nieuwe hoeveelheid in je volgende bestelling. 

Waar kan ik een foto van mijn hond uploaden?

Bij Just Russel primeert het gemak van de klant. Het is daarom heel makkelijk om een (nieuwe) foto up te loaden voor je hond. Dit doe je als volgt:    Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Profielfoto”.  Klik op “Upload foto”. Selecteer de foto van je hond die je graag wil uploaden.  Klik op upload   De nieuwe foto zou nu moeten verschijnen op je profiel.    Als je meerdere honden hebt, selecteer dan bovenaan je andere hond en upload ook voor hem/haar een foto op aan de hand van hetzelfde stappenplan. Zo maken wij bij Just Russel je beide honden gelukkig.    

Hoe voeg ik een nieuwe hond toe?

Bij Just Russel primeert het gemak van de klant. Het is daarom heel makkelijk om een nieuwe hond toe te voegen. Dit doe je als volgt:    Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Dashboard”.  Klik rechts bovenaan op “Voeg een andere hond toe”.    Wij sturen automatisch een nieuwe bestelling op voor de hond die hebt toegevoegd. Zo kunnen al je hond samen genieten van Just Russel voeding. 

Hoe kan ik vrienden doorverwijzen naar Just Russel?

Bij elke levering ontvang je kaartjes met een persoonlijke code op. Deel deze code met je vrienden en jullie ontvangen beiden 10€ korting.  De vriend die je hebt aangeraden, krijgt achter de vragenlijst de vraag:  “Bent u aangeraden?”. Hij dient hier “Ja” te selecteren en de persoonlijke code in te geven die jij hem hebt gegeven. Eens deze code geactiveerd is komt er automatisch 10€ korting op jouw saldo te staan. 

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Bij Just Russel primeert het gemak van de klant. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe telefoon nummer hebt of je adres is veranderd, is het belangrijk dat je deze gegevens kan aanpassen. Je kan dit als volgt doen:    Log hier in op je profiel. Klik in de linkerbalk op “Account”.  Wijzig de gegevens die je graag wilt aanpassen.  Klik op “Wijzigingen opslaan”.    Voor volgende leveringen houden wij rekening met je wijzigingen.

Heeft Just Russel een samenstelling voor mijn oudere hond?

Ja .....

Wat is de beste manier om nieuw voedsel te introduceren?

Nieuw voer voor je hond introduceer je het best geleidelijk aan, zo voorkom je mogelijke darmklachten, braken of diarree. Je kan dus stapsgewijs steeds meer van de nieuwe voeding in de maaltijd van je hond verwerken. Wij raden volgend weekschema aan:

Hoe voed ik mijn hond op de juiste manier?

Bij de eerste bestelling ontvangt je van ons een maatbeker en een bepaald aantal zakken voeding, afhankelijk van de behoeften van je hond.  Op de zak voeding staat een stand voor de maatbeker vermeld (bijvoorbeeld stand C3). Stel de maatbeker juist in en schep hem zoveel keren vol als op de zak wordt aangegeven. Zodra jouw puppy volwassen wordt, zal ons algoritme het voedingsplan van je hond automatisch aanpassen. Bekijk dus altijd de instructies op de zakken voeding, ze kunnen namelijk veranderen. Wij raden je aan om je hond 2 maal per dag te voeren. 1x ‘s ochtends en 1x ‘s avonds. Dat is de meest courante vorm van voeren. Daarnaast is je hond 1 maal per dag voeren (bijvoorbeeld in het begin van de dag) ook zeker mogelijk. Die laatste optie is een goede oplossing voor honden die moeten aankomen, zo kunnen ze de hele dag door eten. Voor zwaarlijvige honden of honden met een enorm eetlust, daarentegen, is een keer per dag voederen af te raden.  Om een stabiele toevoer aan energie te hebben, raden wij dus aan om 2x per dag te voeren, zo wordt het energieniveau van uw hond constant gehouden over de hele dag.  Bij puppy’s wordt vaak aangeraden om de dagelijkse portie in 3 tot 4 maaltijden te serveren, ze kunnen namelijk nog niet zo goed verteren. Bovenal is het belangrijk om jouw hond volgens een vaste routine te voederen.

Mijn hond heeft overgewicht, kan Just Russel helpen?

Just Russel wil graag het probleem van overgewicht bij huisdieren aanpakken. Momenteel lijdt 60% van de honden in België en Nederland aan overgewicht. Ons algoritme is ontwikkeld om de juiste porties aan te raden aan elke hond. Het houdt bijvoorbeeld rekening met het ras, de conditie en de activiteit van je hond. Door een 10-tal vragen te beantwoorden leren wij je hond kennen en zo raadt ons algoritme de ideale portie aan aan je hond. Bovendien beschikken wij over een weight control voeding om je hond opnieuw fit en gezond te maken.    Probeer het nu uit door hier te klikken.    Indien u graag extra uitleg wilt, contacteer dan onze klantendienst.

Heeft Just Russel voeding voor zwangere honden?

Hoewel Just Russel op dit moment geen specifieke voeding voor zwangere honden biedt, kunnen wij wel een op maat gemaakt voedselplan voor haar en de puppy’s samenstellen als ze volledig gespeend zijn. Dit kan vanaf het moment dat de puppies 2 maanden oud zijn.    Gedurende de zwangerschap heeft een hond een speciaal dieet nodig met een zeer hoog gehalte aan voedingsstoffen om zichzelf en de groeiende puppies te kunnen voeden. 

Houdt Just Russel rekening met de allergieën van mijn hond?

Natuurlijk! Ons Just Russel algoritme is zo ontwikkeld dat het ook  rekening houdt met de allergieën van je hond. Onder de vraag “Heeft je hond gezondheidsklachten?”, dien je “Ja” te selecteren. Daarna kan je klikken op “allergieën” en de juiste allergieën selecteren.    Bij vragen kan je altijd contact opnemen met de klantendienst. Wij helpen je graag verder. 

Heeft Just Russel voeding voor puppies?

Natuurlijk! Wanneer je hond zich nog in de puppy fase van zijn leven bevindt, houdt ons algoritme hier rekening mee. Just Russel raadt elke levering de ideale voeding en portie aan voor je pup. Zo krijgt je hond de ideale voedingsstoffen binnen en groeit hij/zij geleidelijk aan tot zijn volwassen gewicht.    Begin nu! En ontvang onze gratis testzak. 

Hoeveel voed ik mijn puppy?

De juiste hoeveelheid voeding (gram) wordt aangegeven op je persoonlijk account. Inloggen kan hier. Voor puppies raden we aan om de juiste portie af te wegen, desalniettemin kan onze maatbeker gebruikt worden, indien u dit handiger vindt. Het aantal dagelijkse porties en de maatbeker instelling worden aangegeven op je persoonlijke sticker. Met deze instellingen bekom je de juiste dagelijkse portie voor je hond.  Bij puppies is het belangrijk dat de dagelijkse portie elke maand aangepast wordt. Hier houdt ons algoritme rekening mee. Hou de eerste maanden dus goed in de gaten.

Ik heb meerdere honden, krijg ik ook een gratis proefpakket voor mijn andere honden?

Just Russel voorziet voor elke hond een gratis testzak. Wij overtuigen graag al je honden van onze Just Russel voeding. Zo krijgen ze allemaal gezonde voeding op maat en maken wij het leven van jullie eigenaar makkelijker. 

Wordt de voeding voor al mijn honden samen opgestuurd?

......

Sluit je aan bij de Just Russel familie!

Volg ons op @justrussel_com

Ops! You did not set Instagram App Secret in element pack settings!

Contacteer ons

hello@justrussel.com

+32 472 90 90 39

 

 

Graphic Just Russel Hondenvoer

Ons adres:

Baarledorpstraat 95,

9031 Drongen

BE 0735 411 735