Fokkerprogramma
Just Russel

Ben jij een ethische fokker die - net zoals ons - het allerbeste wil voor zijn puppy’s? Dan ben je bij Just Russel aan het juiste adres! Met ons speciale fokkerprogramma geniet je van tal van voordelen, waaronder:

 • 20% korting op de voeding
 • Gratis puppypakket
 • 15 euro krediet als je iemand anders Just Russel aanbeveelt

 •  

  Fokkerprogramma
  Just Russel

  Ben je een ethische fokker die het allerbeste wilt voor honden? Krijg 20% korting op je hondenvoeding, verwen je puppy’s met een gratis puppypakket en ontvang €15 krediet per inschrijving bij Just Russel.

  Jouw voordelen als partner

  just russel voedbak

  Voeding aan 20% korting

  Je koopt onze kwalitatieve, gepersonaliseerde hondenvoeding gedurende 6 maanden aan een verlaagd tarief van -20%. De voeding wordt nog steeds gratis aan huis geleverd!
  Gratis puppy pakket

  Gratis puppypakket

  Iedere nieuwe puppy-eigenaar ontvangt van ons een gratis puppypakket. In het welkomstgeschenk zitten een heleboel verassingen. De puppy pakketten worden gratis naar jullie (fokker) toegestuurd.
  Bespaar tijd en geld

  €15 krediet per puppy

  Voor iedere puppy die zich inschrijft met jouw unieke fokkercode ontvang je €15 korting op je volgende levering bij Just Russel. Zij ontvangen een proefpakket gepersonaliseerde voeding aan huis geleverd. Leuk voor jullie beiden!

  Hoe het fokkerprogramma werkt

  Vul het registratieformulier in

  Als je voldoet aan onze voorwaarden nodigen we je uit om je beter te leren kennen en een persoonlijk voorstel te bezorgen.

  Je krijgt een unieke kortingscode

  Bij toelating en goedkeuring tot het fokkerprogramma van Just Russel ontvang je een unieke kortingscode die je kan delen met de nieuwe baasjes.

  Ontvang alle fokkervoordelen

  Welkom in ons fokkerprogramma, vanaf nu geniet je van alle voordelen die partners van Just Russel krijgen.

  puppypakket-just-russel

  Wat zit er in het gratis puppypakket?

  De puppypakketten worden naar de fokker verzonden. De levering is gratis.

  Normale verkoopprijs: €26

  Gratis voor leden van ons fokkerprogramma

  Waarom Just Russel?

  just russel team foto

  Nog vragen?

  Zit je nog met vragen over Just Russel, onze missie of ons fokkerprogramma? Onze experten staan altijd voor je klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

  Meer dan 5.000 tevreden klanten!