Dog news

stress-bij-hond Dog news

Stress bij honden: hoe te herkennen en wat te doen?

Stress bij honden kan verschillende oorzaken en symptomen hebben. Gelukkig kan jij helpen de stress bij je hond te verminderen. Lees er alles over in deze blog.

Lees meer
hond_bang_voor_vuurwerk Dog news

Mijn hond is bang voor vuurwerk

Het is weer bijna zover, het moment waar we allemaal massaal aftellen naar het nieuwe jaar en vuurwerk afsteken. Maar voor jouw hond is dit minder aangenaam.

Lees meer
hond-opvoeden Dog news

Waarom moet ik mijn hond opvoeden?

Je hond opvoeden zal je leven gemakkelijker maken. Het leert je hond niet alleen goede etiquette en manieren, maar het helpt ook om een band tussen jullie beiden te creëren.

Lees meer
staart_hond Dog news

Wat je hond je wil zeggen … met zijn staart!

De staart van je hond verraadt hoe hij zich voelt: enthousiast, vrolijk, angstig, nerveus of agressief. Ontdek hier wat je beste vriend je probeert te vertellen.

Lees meer
wandelen_met_hond Dog news

Help, mijn hond trekt aan de leiband

Bijna alle hondenbaasjes krijgen ermee te maken: een hond die trekt aan de leiband. Zowel bij een puppy als bij een volwassen hond kan je trekken afleren. Hoe je dat doet, lees je in deze blog

Lees meer
gedragsproblemen_hond Dog news

Wat zijn gedragsproblemen bij honden?

Trekken aan de leiband, blaffen, bijten, springen op mensen, … het is slechts een beperkte opsomming van gedragsproblemen die kunnen voorkomen bij je hond. In onderstaande blog kom je meer te weten over wat gedragsproblemen zijn!

Lees meer

Ontvang onze pupdates

Leuke tips, grappige hondenverhalen en aanbiedingen.