Ontdek de beste
voeding voor jouw puppy

Om te groeien tot een gezonde volwassen hond is het belangrijk om je pup te ondersteunen met de juiste voeding en portie. In het overaanbod in de supermarkt een juiste keuze maken en bovendien op ieder moment de correcte portie geven is veel werk. Geen zorgen, maak kennis met Just Russel voor puppy’s.

Waar moet een goede puppybrok aan voldoen?

gezonde hondenvoeding

Ook wij willen het beste voor jouw puppy!

Ons puppyvoer bevat de juiste ingrediënten om de groei en ontwikkeling van je pup te ondersteunen. We houden de groei voor jou bij en zorgen ervoor dat jullie nooit iets tekort komen.

Bèta Glucanen en nucleotiden helpen het immuunsysteem van je puppy te versterken en te reguleren – ze bieden extra bescherming door hun respons op vaccinaties te verbeteren.

Niet veel puppy voeding bevat DHA omega-3 – maar
dat van ons wel. Het is bewezen dat dit vetzuur helpt
bij het leren en socialiseren en het risico op
gedragsproblemen vermindert.

We gebruiken kip om de gevoelige spijsvertering van
je pup te ondersteunen. En we nemen prebiotica zoals
FOS en MOS op om goede bacteriën te helpen
bevorderen – erg belangrijk voor puppy’s.

Onze energierijke puppybrokjes balanceren calcium,
vitamines en mineralen om sterke botten op te
bouwen en de snelle groei van je puppy te
ondersteunen. Je puppy heeft meer dan twee keer
zoveel calorieën nodig als er in de voeding voor
volwassen honden zit.

Voor het immuun-systeem

Bèta Glucanen en nucleotiden helpen het immuunsysteem van je puppy te versterken en te reguleren – ze bieden extra bescherming door hun respons op vaccinaties te verbeteren.

Voor het spijsverterings-systeem

We gebruiken kip om de gevoelige spijsvertering van je pup te ondersteunen. En we nemen prebiotica zoals FOS en MOS op om goede bacteriën te helpen bevorderen – erg belangrijk voor puppy’s.

Voor geestelijke ontwikkeling

Niet veel puppy voeding bevat DHA omega-3 – maar dat van ons wel. Het is bewezen dat dit vetzuur helpt bij het leren en socialiseren en het risico op gedragsproblemen vermindert.

Energie voor groei

Onze energierijke puppybrokjes balanceren calcium, vitamines en mineralen om sterke botten op te bouwen en de snelle groei van je puppy te ondersteunen. Je puppy heeft meer dan twee keer zoveel calorieën nodig als er in de voeding voor volwassen honden zit.

premium hondenvoer

Puppyvoer op maat

De groei van puppy’s van kleine, middelgrote, grote en zeer grote rassen kan onderling erg verschillen. Een uitgebalanceerde voeding, die op de behoeften van uw hond is afgestemd, is daarom erg belangrijk.

Voordelen van puppyvoer op maat

puppy

Je levering evolueert

Tot en met de eerste 14 weken groeit je puppy snel. Om aan de groeibehoeften te voldoen evolueren onze leveringen automatisch mee. Je zal in het begin regelmatiger en snelle leveringen ontvangen.

gezonde hondenvoeding online bestellen

Je voedingsplan evolueert

Wij passen je porties automatisch aan op basis van de leeftijd van je hond. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over te veel of te weinig brokken aan je hond te geven.

hondenvoer bestellen online

Je hondenvoer evolueert

De samenstelling van de voeding wordt automatisch aangepast aan de noden van je hond. Wanneer je puppy volwassen wordt schakelen wij over op aangepaste voeding.

Veelgestelde vragen, Just Russel is er voor jou!

Maatbeker met hondenvoeding op maat

Hoeveel gram mag een pup eten?

Wil je voldoen aan de specifieke veranderende behoeften van je puppy? Beantwoord hier 10 eenvoudige vragen over de leeftijd, ras, gewicht en meer. Zo weet jij op ieder moment exact wat de aangeraden dagelijkse portie voor jouw puppy is.

Waarom bij Just Russel bestellen?

De productie van onze voeding vindt plaats in België en de samenstelling ervan ontwikkelden we in samenspraak met dierenartsen, voedingsspecialisten en hondenexperten. Die voeding koop jij dan rechtstreeks aan bij ons. Zo krijg jij een betere prijs voor uitstekende kwaliteit.

hondenvoer online geleverd
hondenvoer online geleverd

Vertrouw vooral onze klanten:

Hoe het werkt voor jullie:

goedkoop hondenvoer bestellen online
border collie just russel

Een vraag? Spreek persoonlijk met onze puppy expert

Een vraag? Spreek persoonlijk
met onze puppy expert

Het leven met een puppy kan hectisch zijn, we kennen het. Daarom zijn we er voor jou! Ons klantenservice team staat altijd voor je klaar, met ondersteuning van dierenartsen en voedingsexperten.

Is je puppy er nog niet?

Schrijf je in en ontvang GRATIS tips zodat je helemaal klaar bent wanneer je pup er is.

shiba puppy