Hondenvoeding op maat

Voor baasjes zijn er weinig dingen specialer dan de band die ze delen met hun hond. Van speeltijd tot etenstijd, er bestaat niet zoiets als “goed genoeg” als het om de gezondheid van hun hond gaat. Kies daarom voor hondenvoeding op maat.

Dit zijn 5 concrete voordelen van gepersonaliseerde hondenvoeding:

1. Gezonde huid en vacht

Door belangrijke details over de huid van je hond met ons te delen, kunnen wij bepaalde ingrediënten aan hun voeding toevoegen om een ​​droge en jeukende huid te voorkomen. Omega-3-vetzuren uit visolie, samen met vitamine A en linolzuur, kunnen helpen de huid van je pup te verzorgen en de vacht van je hond glanzend en gezond te houden. En dat is niet het enigste voordeel van hondenvoeding op maat.

2. Ideale lichaamsconditie

Het juiste gewicht hebben, kan bijdragen aan veel verschillende gezondheidsfactoren, maar niet alleen de juiste hoeveelheid voedsel draagt bij tot een gezonde conditie. Een gezonde balans tussen vetten en eiwitten is evenzeer belangrijk. Een formule met kip, zalm of lam heeft dankzij een grote hoeveelheden eiwitten een positieve impact op het lichaam van je hond. Natuurlijk heeft elke hond een ander energiepeil en andere behoeften, daarom bepaalt Just Russel specifiek voor jouw hond hoeveel voedsel ze nodig hebben om in topvorm te blijven. Beantwoord alle vragen goed om tot de juiste voeding op maat te komen.

3. Gezamenlijke gezondheid en mobiliteit

Veel honden zijn vaak in beweging; ze houden van wandelen, rennen en spelen. Gezonde botten en gewrichten hebben, is dan ook enorm belangrijk. Zeker bij het samenstellen van voeding voor puppy’s, grote rassen of oudere honden, besteden wij veel tijd aan het bepalen van de juiste hoeveelheden calcium en fosfor voor jouw hond. Let op, lang gaan wandelen met je pup is geen goed idee, lees hier waarom.

4. Hersenontwikkeling

Niet alleen een gezond lichaam is nodig, ook de levenslust van jouw puppy is belangrijk. Door hen voedingsmiddelen te geven die voedingsstoffen zoals DHA (een stof die de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen ondersteunt) bevatten, wordt hun nieuwsgierigheid over de wereld geïnspireerd.

5. Actieve levensstijl

Een dieet heeft natuurlijk een belangrijke invloed op het energiepeil van je hond. Wie gezond wil zijn, moet bewegen; maar wie wilt bewegen, moet gezond eten! Een gepersonaliseerd voedingsplan is dan ook het perfecte middel om de actieve levenstijl van je hond te bevorderen.

Wat voeding betreft, heeft elke hond specifieke behoeften en alleen jij kent ze het beste. Elke hond is uniek en zijn of haar voedsel zou dat moeten zijn. Overweeg daarom een gepersonaliseerd voedingsplan van Just Russel: zo kunnen wij samen de unieke behoeften van je hond aanpakken. De combinatie van jouw persoonlijke band met je huisdier en onze voedingsexpertise zorgt voor het perfecte dieet voor jouw hond! Beantwoordt enkele vragen over jouw honds ras, leeftijd, eetgewoonten, etc. en wij stellen voor jou het ideale voedingsplan samen en leveren het naar je thuis.

De eenvoudigste manier om de juiste voeding bij jou thuis te laten bezorgen

Jong of oud, groot of klein, de voedingsbehoeften van elke hond zijn uniek. Bij Just Russel kan je online op maat gemaakte hondenvoeding bestellen en deze maandelijks gratis tot aan je voordeur laten leveren. Wil je een gratis testzak hondenvoeding op maat bestellen? Dat kan door op de knop hieronder te klikken:

Hondenvoeding op maat

We geven echt veel om honden en beweging is belangrijk. Het kan soms moeilijk zijn om inspiratie te vinden voor een leuke wandelroute. Geen idee waar te wandelen met je hond? Bekijk hier wandelroutes in België.

Hebben we jouw vraag opgelost?

Help ons om meer hondenliefhebbers te informeren over de juiste voeding voor hun hond door dit artikel te delen met anderen.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

1 thought on “5 Voordelen van hondenvoeding op maat”

  1. Nina Havemann

    Lijkt interessant voor mijn teckeltje, ik heb nog enkele vragen, waar kan ik jullie contacteren?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

Volg ons online

Krijg de laatste pupdates

Abonneer op onze maandelijkse nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief omvat tips, gezondheidsinformatie voor je hond, de tofste hondenverhalen, updates en aanbiedingen

Uitgelicht

Gerelateerde artikelen

Wat leuk dat ook jij van honden houdt!

Verdient jouw hond ook het beste? Doe de test en kom te weten welke voeding jouw hond nodig heeft. 

Beantwoord 10 eenvoudige
vragen over jouw hond.

Contacteer ons

hello@justrussel.com

+32 472 90 90 39

 

 

Graphic Just Russel Hondenvoer

Ons adres:

Baarledorpstraat 95,

9031 Drongen

BE 0735 411 735